Rietdekkers

Rietdekkers materialen van Ladders-Steigers.nl

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment rietdekkers materialen, zoals onder andere dekstoelen en valbeveiligingen, met aandacht voor u veiligheid. Als rietdekker is veiligheid erg belangrijk en hiervoor zijn goede producten nodig van hoge kwaliteit. Als je niet zeker kan zijn van de producten waarmee je werkt dan kan je nooit zelfverzekerd je werk uitvoeren. Daarom is het van belang om goede en gecertificeerde producten aan te schaffen. Bij Ladders-steigers.nl zijn we gefocust op producten van goede kwaliteiten, onze producten worden meerdere keren gekeurd. Wij willen zorgen dat je jouw werk met volledige overgave kan uitvoeren en dat je niet angstig bent voor een ongeluk.

Veiligheid tijdens het rietdekken

Als rietdekker wordt je vaker in onveilige situaties gebracht dan in de normale bouw. Tijdens het werk van een rietdekker bestaat er de kans dat je een ongeluk maakt wanneer je van de ladder, trap of steiger valt. Ook kunnen delen van het dak bezwijken. Hierdoor is het zekeren van rietdekkers enorm belangrijk en is valbeveiliging prioriteit nummer 1.

Het systeem voor de veiligheid van rietdekkers

Al jaren lang hebben wij kennis op het gebied van klimmaterialen. Tot voor kort ontbrak het in de “Rietdekkersbranche” aan een optimaal valbeveiligingssysteem. Hierdoor is ladders-steigers één van de eerste die deze ontwikkeling heeft doorgebracht op de markt. We bundelden onze kennis en ontwikkelde in samenwerking met leveranciers het perfecte valbeveiligings- systeem, zowel een vaste, inklapbare en verstelbare.
Ook de liggers zijn in verschillende maten leverbaar, van 2 meter tot 5 meter tevens een verstelbare van 2 meter en 50 centimeter tot uitschuifbaar 3 meter en 90 centimeter.
Het systeem is getest  en gecertificeerd. Wij laten alle producten die de fabriek verlaten keuren zodat je er zeker van kunt zijn dat je een goed gekeurd product koopt en daadwerkelijk ontvangt.