Kooiladder kopen

Bij ons kunt u een betrouwbare kooiladder kopen. Kooiladders zorgen voor een veilige weg naar gebouwen en complexen. Ze zijn dan ook verplicht om te zorgen dat er altijd een goede vluchtweg aanwezig is. 

Zorgen voor een vluchtweg is verplicht volgens de wet. Een kooiladder is dan een goede oplossing om hier aan te voldoen. Wij leveren kooiladders en kunnen ook zorgen voor maatwerk. Naast het maken van de kooiladders verzorgen wij ook de plaatsing van een kooiladder op locatie.

Kooiladder kopen

Al onze kooiladders voldoen aan de laatste regelgeving en veiligheidsnormen. Een aluminium kooiladder is de beste oplossing om te zorgen voor een vluchtweg.

Kooiladder maatwerk

Naast de verschillende kooiladders kunnen wij ook maatwerk kooiladders leveren. Wij produceren de kooiladder in onze workshop. Zo is er ook voor uw situatie een kooiladder mogelijk.

Kooiladder plaatsen

Naast het leveren en produceren van een kooiladder verzorgen wij ook de plaatsing. Zo nemen wij u veel extra zorgen en tijd uit handen.

Kooiladder keuren

Kooiladders moeten eigenlijk jaarlijks een inspectie of keuring ondergaan. Zo bent u er zeker van dat een kooiladder nog steeds veilig is. Naast het keuren van ladders en rolsteigers keuren wij ook een kooiladder volgens de EN 14122-4 norm.

kooiladder kopen

kooiladder maatwerk

kooiladder

kooiladder keuren

Een kooiladder kopen en aanschaffen doe je niet zomaar. Met onze kooiladders bent u verzekerd van een veilige kooiladder. Deze zal voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Ladders-steigers.nl is een betrouwbare partner die het hele proces van aanschaf tot plaatsing voor zijn rekening kan nemen.

Neem gerust contact met ons op voor vragen om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Kooiladder toepassingen

Kooiladders worden voornamelijk gebruikt als een vluchtroute oplossing. Kooiladders zijn echter ook voor andere doeleinden te gebruiken. Een kooiladder is een stevige, robuuste en mooie trapconstructie van geanodiseerd aluminium. Een dergelijke trapconstructie is daardoor ook een handig middel om bijvoorbeeld een dak te bereiken op een veilige manier.

Voor andere toepassingen kan je denken aan:

  • Vluchtladder
  • Brandladder
  • Gevelladder
  • Dakladder
  • Schoorsteenladder
  • Bordessen

kooiladder kopen montage

Kooiladder prijzen

Elke locatie en ladder is anders. Daarom kunnen we niet zoals onze andere ladders hier de prijzen laten zien. Onze kooiladders zijn ontworpen op betrouwbaarheid, gemak en volgens de geldende veiligheidsnormen.

Wij assisteren u in het hele proces van ontwerp, aanschaf tot plaatsing op locatie. Naast deze betrouwbare trappen en dat wij meer dan 50 jaar ervaring hebben in het leveren van trappen en ladders. Zijn wij ook één van de goedkoopste leveranciers van Nederland. Neem dus gerust contact met ons op voor een offerte.

Een kooiladder kopen bij een betrouwbare partner

Wij zijn al voor vele anderen een goede partner en zouden dat ook graag voor u zijn. Hieronder de voordelen van Ladders-steigers.nl op een rij.

Meer dan 50 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 50 jaar leverancier van klimmaterialen zoals ladders, trappen en steigers. Wij zijn specialisten die weten waar ze over praten.

Aanschaf en montage

Wij zijn niet alleen leverancier, maar komen de kooiladder ook zelf op locatie monteren.

Keuring specialist

Niet alleen leverancier, maar wij voeren ook keuringen uit onder de naam WLS-keuringen. Als werkgever is het altijd handig als alle werkzaamheden door één bedrijf uitgevoerd kunnen worden.

Voordelige ladders

Prijstechnisch zijn wij natuurlijk ook interessant. Wij zijn één van de goedkoopste leveranciers van Nederland

Heel Nederland

Onze thuisbasis is dan wel in Hoogeveen, Drenthe. Wij leveren, keuren en installeren in heel Nederland.

Bent u op zoek naar iets anders dan een kooiladder? Bekijk ook eens onze andere ladders, trappen of steigers.