Waku ladder kopen

Waarom een waku ladder kopen

Mocht je nog twijfelen om een waku ladder te kopen. Hier staan nog even de geweldige eigenschappen op een rij.

 • De waku ladder is de enige telescoopladder die door TNO is getest tot 350 kg belasting
 • Door het unieke waku systeem is dit een flexibele en compacte telescoop ladder
 • Zeer eenvoudig in gebruik. De waku telescoop ladder vervangt zelfs veel verschillende andere type ladders
 • Stabiel en stevig. Zelfs op verschillende niveaus zonder enige problemen.
 • Flexibel, door de twee centrale verankeringspunten is de ladder te gebruiken als enkele ladder of dubbel openstaande ladder
 • Altijd de juiste lengte doordat je per sport kan instellen.
 • Ideaal voor het werken op trappen
 • Eenvoudig aan te passen aan ongelijke niveaus. De sports kan je met een simpele handeling verstellen.
 • Ergonomische grip
 • Zelf blokkerende scharnier
 • 5 jaar garantie

waku ladder kopen

Eenvoudig in gebruik

De waku telescoop ladder is eenvoudig te gebruiken. Door deze ladder worden veel andere type ladders zelfs overbodig. Dit bespaart ruimte en extra kosten.

De waku ladder is stabiel

Zonder enige problemen kan je op verschillende niveaus werken. Werken op trappen was nog nooit zo makkelijk. Werken in de hoogte blijft gevaarlijk en helemaal in combinatie met een onstabiele ladder.

Door de waku telescoopladder te gebruiken sta je stevig op een ladder.

Compact

Deze ladder is eenvoudig op te bergen. Niet meer martelen met grote en lastige telescoop ladders. Deze ladder kan je makkelijk overal naar toe nemen.

Waku ladder is veelzijdig

De waku telescoop ladder kan je op vele verschillende manieren gebruiken. Daarom vervangt deze ook veel andere type ladders. Deze ladder wordt al in vele verschillende branches gebruikt. Zowel voor professioneel of particulier gebruik. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en of deze ladder bij uw werkzaamheden zal passen.

waku telescoopladder kopen

Waku ladder kopen

Als u op zoek bent naar een telescoopladder die alles kan en elk gewicht kan tillen? Dan is deze ladder perfect voor al uw werkzaamheden en klussen.

De waku telescoopladder is een uniek laddersysteem waarbij zowel het binnen als het buitendeel telescopisch instelbaar zijn. Dit zorgt voor de veelzijdigheid van deze ladder. Hierdoor is deze ladder bij zoveel klussen te gebruiken.

Deze ladder is natuurlijk ook in hoogte verstelbaar. Wat handig is bij het gebruik op trappen is dat deze ladder per sport verstelbaar is. Zo kan de waku ladder altijd aangepast worden aan de ondergrond. Verschillende niveaus zijn hierdoor ook geen probleem.

De waku telescoopladder is de multifunctionele ladder en trap voor bijvoorbeeld de monteur, schilder, installateur, loodgieter, elektricien of hovenier.

Kortom is dit een multifunctionele ladder die door iedereen gebruikt kan worden.

Over ons

Wij zijn al meer dan 50 jaar leverancier van klimmaterialen. Aan ervaring ontbreekt het ons dus zeker niet. Wij zijn dan ook voor velen een betrouwbare partner.

Neem gerust contact met ons op om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ladder laten keuren

Onder de naam WLS-keuringen voeren wij ook keuringen uit. Wij kunnen uw ladder of steiger ook keuren volgens de laatste normen. Zo bent u als werkgever zeker van veilig materiaal voor uw werknemers.

Kijk op WLS-keuringen.nl voor alle keuringen die wij uitvoeren.

Toch een andere ladder?

Zoekt u toch een andere ladder? Kijk dan eens bij onze andere ladders.